Wij helpen je van A tot Z met jouw private chocolade label

Met onze jarenlange ervaring in de opstart van private label merken, reken je bij ons op een kostenefficiënt, gestructureerd en geautomatiseerd productieproces

Heb je interesse om onze wereldwijd bekende truffels, zeevruchten en andere chocoladeproducten aan te bieden onder je eigen merknaam? Word private label klant!

Jouw eigen chocolademerk? Let’s go!

Met sterk opgeleide smaakbegeleiders, getalenteerde merkdesigners voor je verpakking en distributeurs die tot aan je deur leveren, geniet jij van een zorgeloos proces. Zelfs het fairtrade label en RFA-vermelding plaatsen we - indien gewenst - mee op je verpakking. Zo toon jij aan de buitenwereld dat je geeft om onze maatschappij en het milieu.

En het leukste van al? Je hebt steeds contact met dezelfde personen. Dat zorgt voor een vlot verloop en vertrouwelijke band.

202302-belgian-chocolat-truffel-0487-belgianchocolategroup.jpg

Wij ademen chocolade.

Met onze kennis en expertise over het vloeibare goud van België, zijn we dé producent bij uitstek voor kwaliteitsvolle Belgische chocoladeproducten. Hieronder zie je een greep uit ons assortiment.

thebelgianchocolategroup-tablet.jpg
bcg-hearts.jpg
bcg-truffels.jpg
bcg-pralines.jpg
cafelatte200gr.jpg
seashells.jpg

Word partner en lanceer je private label!

Vandaag is The Belgian Chocolate Group gegroeid tot een overkoepelende chocolade groepsholding, waar elke belanghebbende de vruchten van plukt. Van de hardwerkende cacaoteler in West-Afrika tot de consument die smult van onze producten.