Over ons Kwaliteit

Kwaliteit

Een uitgebreid aanbod smaakvolle chocolade van Belgische kwaliteit. Zo zijn we in 1956 gestart en zo zullen we altijd blijven doorgaan. Onze feilloze focus op kwaliteit zorgde voor onze vlekkeloze reputatie bij chocolade fijnproevers over de hele wereld.

thebelgianchocolategroup-lopendeband.jpg

Erkende certificaten

We volgen de internationale kwaliteitsnormen en -richtlijnen. We willen namelijk alleen het beste van het beste aanbieden aan onze klanten.

De certificaten die wij behaalden zijn:

Omdat we chocolade toegankelijk willen maken voor iedereen, beschikken we ook over een halal-certificaat voor onze producten.

Benieuwd naar ons volledige assortiment?

ifs-food-logo-vector.png

Wist je dat we met The Belgian Chocolate Group als eerste Belgische chocoladebedrijf een A+-level onderscheiding behaalden van de BRC (British Retail Consortium) en hogere onderscheiding van IFS (International Food Standard)? Dat is het hoogste niveau en daar zijn we trots op.

Interne kwaliteitsnormen

Onze efforts op vlak van kwaliteit starten bij de bron.

Duurzame productie

Sinds 2023 is The Belgian Chocolate Group een trotse Beyond Chocolate partner voor een duurzame Belgische chocolade industrie. Samen met andere partners willen we een stop zetten op ontbossing, onderwijs stimuleren voor toekomstige generaties en een goed inkomen voorzien voor cacaoboeren.


ha-6-1440x450-c-default.jpg
thebelgianchocolategroup-ingoedehanden.jpg

We hanteren een dagelijkse strenge kwaliteitscontrole

Onze sterk opgeleide proevers en testers verzekeren de kwaliteit van al onze chocoladeproducten, nog voordat ze verwerkt worden. Wist je dat we zelfs examens organiseren om professionele proever te worden? Inderdaad, we nemen onze kwaliteitsbelofte enorm serieus.