Bij The Belgian Chocolate Group laten we meerdere merken schitteren.

Elk met zijn eigen verhaal en smakenpalet. We hebben een uitgebreid aanbod smaakvolle chocolade van Belgische kwaliteit. Zo zijn we in 1956 gestart en zo zullen we altijd blijven doorgaan. Onze feilloze focus op kwaliteit zorgt voor onze vlekkeloze reputatie bij chocolade fijnproevers over de hele wereld.

thebelgianchocolategroup-lopendeband.jpg

De lekkerste Belgische chocolade

Belgisch goud dat smelt in je mond. We zijn vol lof over onze truffels, zeevruchten en andere chocoladeproducten en durven zelfs beweren de lekkerste in huis te hebben. Daar hebben we zo onze redenen voor.

operator-belgianchocolategroup.jpg
thebelgianchocolategroup-nieuws.jpg
koetjesreep.jpg
The Belgian_chocolate bars
thebelgianchocolategroup-ingoedehanden.jpg
202302-belgian-chocolat-truffel-0974-belgianchocolategroup.jpg
202302-belgian-chocolat-truffel-0995-belgianchocolategroup.jpg
202302-belgian-chocolat-truffel-0998-belgianchocolategroup.jpg
starbrookairlines.jpg

Word partner en lanceer je private label!

Vandaag is The Belgian Chocolate Group gegroeid tot een overkoepelende chocolade groepsholding, waar elke belanghebbende de vruchten van plukt. Van de hardwerkende cacaoteler in West-Afrika tot de consument die smult van onze producten.

truffles-pl.png

Het succes van onze Belgische chocolade-export

De Belgian Chocolate Group heeft zijn activiteiten sneller kunnen uitbreiden naar landen met een hoger risico dankzij een gebalanceerde risicospreiding met Credendo. Momenteel exporteert het bedrijf zijn chocolade rechtstreeks naar ongeveer 80 verschillende landen en zijn zijn producten te vinden in bijna 100 landen over de hele wereld.

Volgens Michiel Meire, commercieel directeur van The Belgian Chocolate Group, zorgde de Global Policy van Credendo voor meer flexibiliteit naar klanten toe doordat er niet met vooruitbetalingen gewerkt hoefde te worden.

thebelgianchocolategroup-werksferen.jpg

De beste werkomstandigheden voor elke werknemer, daar maken wij een punt van

En dat werkt.

Gelukkige werknemers

Het intense geluk dat je ervaart met onze producten, voel je ook in onze fabriek. Onze medewerkers laten je wegsmelten met hun hartelijke ontvangst en ongekende passie voor chocolade.


operator-belgianchocolategroup.jpg