Chocolademerken laten schitteren, dat is onze grootste troef

Met onze tabletten, pralines en andere chocoladeproducten laten we meerdere merken schitteren. Elk merk met zijn eigen verhaal. Bekijk onze vaste merken en ontdek hoe we ook jouw private label in de markt zetten.

Belgische kwaliteitschocolade voor elk moment en elk publiek

The Belgian wil mensen verwennen met premium chocolade aan een betaalbare prijs. Een koninklijke verrassing die kleur geeft aan iemands dag.

Met onder andere pralines, zeevruchten, truffels en chocolade tabletten groeide het chocoladegamma van The Belgian - verspreid over bijna 100 landen - internationaal uit tot een vaste waarde. Wil jij de befaamde chocolade van The Belgian ook in jouw rekken hebben liggen?

Wil jij ook chocolade van The Belgian verdelen?

Contacteer ons!  Ga naar the Belgian

Chocoladereep voor jong en oud

Dat de naam Koetjesreep zowel bij jong als oud een belletje doet rinkelen, is geen toeval. Al sinds de tweede helft van de vorige eeuw is het reepje ingeburgerd in Nederland en Vlaanderen.

De iconische koe en de blauwe kleur roepen blije herinneringen op bij ouders, grootouders en kinderen. Ideaal om te delen!

Contacteer ons  Ga naar Koetjesreep

Duty-free Belgische chocolade in een retrojasje

In retrostijl roepen stewardessen, piloten en vliegtuigen de stijl op van de luchtvaart in de vroege jaren 50. Het door Jaak De Koninck ontwikkelde verpakkingsontwerp in een creatieve aquarelstijl is totaal anders dan wat de traditionele, ietwat conservatieve chocolademarkt standaard aanbiedt.

Zulke creatieve en innovatieve verpakkingen verdienen de hoogste kwaliteit Belgische chocolade. En omgekeerd!

Contacteer ons   Ga naar Starbrook Airlines

Onze chocoladeproducten

Onze expertise in chocolade reikt ver. We experimenteren dan ook regelmatig met nieuwigheden. Maar in de chocoladebusiness houden we ook graag vast aan onze klassiekers.

De paradepaardjes in ons chocolade gamma die wereldwijd smaken? Dat zijn deze 4 bestsellers

202302-belgian-chocolat-truffel-0995-belgianchocolategroup.jpg
202302-belgian-chocolat-truffel-0487-belgianchocolategroup.jpg

Jouw eigen chocolademerk?

Wil jij graag één van deze producten aanbieden onder je eigen merknaam? Dan helpen we je daar graag bij. Ook voor samenwerkingen rond andere chocolade samenstellingen, vormen en vullingen staat ons team klaar.