Nieuws Het succes van onze Belgische chocolade-export

Het succes van onze Belgische chocolade-export

The Belgian Chocolate Group heeft zijn activiteiten sneller kunnen uitbreiden naar landen met een hoger risico dankzij een gebalanceerde risicospreiding met Credendo. Momenteel exporteert het bedrijf zijn chocolade rechtstreeks naar ongeveer 80 verschillende landen en zijn zijn producten te vinden in bijna 100 landen over de hele wereld.

Michiel Meire

6 februari 2023

thebelgianchocolategroup.png

Kiezen van de juiste partners is cruciaal voor vooruitgang.

De Belgian Chocolate Group heeft zijn activiteiten sneller kunnen uitbreiden naar landen met een hoger risico dankzij een gebalanceerde risicospreiding met Credendo. Momenteel exporteert het bedrijf zijn chocolade rechtstreeks naar ongeveer 80 verschillende landen en zijn zijn producten te vinden in bijna 100 landen over de hele wereld.

Volgens Michiel Meire, commercieel directeur van The Belgian Chocolate Group, zorgde de Global Policy van Credendo voor meer flexibiliteit naar klanten toe doordat er niet met vooruitbetalingen gewerkt hoefde te worden.

202302-belgian-chocolat-truffel-0487-belgianchocolategroup.jpg

Jouw eigen chocolademerk?

Wil jij graag één van deze producten aanbieden onder je eigen merknaam? Dan helpen we je daar graag bij. Ook voor samenwerkingen rond andere chocolade samenstellingen, vormen en vullingen staat ons team klaar.