Nieuws The Belgian lanceert chocolade wereldkaart in het "Travel Retail" assortiment

The Belgian lanceert chocolade wereldkaart in het "Travel Retail" assortiment

Olen - 26/04/2024 Na de succesvolle lancering van het nieuwe Travel Retail-assortiment door The Belgian Chocolate Group op de TFWA in Cannes afgelopen oktober, zijn we verheugd om verdere uitbreiding van ons aanbod aan te kondigen.

Ontdek de wereld stukje per stukje

De nieuwste toevoeging aan het assortiment is een chocoladereep met een wereldkaartontwerp, met verschillende iconische bezienswaardigheden en dieren van verschillende continenten. Deze leuke chocoladereep stelt reizigers in staat om een heerlijke reis over de wereld te maken, één stukje Belgische chocolade per keer.

Wendy Dierckx

26 april 2024

the-belgian-tr-bars-detail.jpg
Chocolade wereldkaart met het iconische gebouw "Merlion" in Singapore

Beschikbaar in 5 verschillende smaken

  • Melk chocolade
  • Melk chocolade met hazelnoot
  • Melk chocolade met gezouten caramel
  • Pure chocolade
  • Pure chocolade met amandelen
xl-bars-waaier.png

De wereld verkennen op een unieke én overheerlijke wijze

We zijn verheugd om deze nieuwigheid te introduceren in ons assortiment voor Travel Retail," zegt Brechje Amalia Houben, Global Travel Retail Sales Manager bij The Belgian Chocolate Group. "Met deze unieke chocoladereep willen we reizigers niet alleen een heerlijke traktatie bieden, maar ook een verrukkelijke verkenning van de wereld."


Commercieel Directeur Michiel Meire zegt: "Onze diepgewortelde relaties binnen de regio Azië-Pacific benadrukken het strategische belang van deze markt voor ons. Daarom zijn we verheugd om ons vernieuwde assortiment voor Travel aan onze partners in de regio te presenteren tijdens de TFWA in Singapore.

The Belgian Chocolate Group blijft vastberaden om premium Belgische chocolade te leveren die de zintuigen prikkelt en de reiservaring voor consumenten wereldwijd verbetert."

Voor meer informatie, neem contact op met:

Mevrouw Brechje Amalia Houben, Travel Retail Sales Manager 

brechje-houben-082023.jpg