Nieuws The Belgian Chocolate Group is genomineerd voor de Trends Gazellen 2024

The Belgian Chocolate Group is genomineerd voor de Trends Gazellen 2024

Olen - 11/01/2024  

Met fierheid delen we mee dat The Belgian Chocolate Group dit jaar genomineerd is voor de Trends Gazellen 2024 in de categorie 'Grote bedrijven' in de provincie Antwerpen.

Net als elk jaar beloont Trends Magazine de snelst groeiende bedrijven in België door 250 ondernemingen per provincie te nomineren. Deze selectie is gebaseerd op meetbare groeifactoren, waaronder:

  • Groei in toegevoegde waarde
  • Groei in personeel
  • Groei in de cash-flow

De 250 genomineerde bedrijven onderscheiden zich door hun concurrentiekracht en innovativiteit, waarmee ze een positieve impact hebben op het ondernemingsklimaat. Wij zijn dan ook trots om deel uit te maken van deze selectie van 250 bedrijven.

Het bedrijf met de hoogste score krijgt de eer om zich een jaar lang Trends Gazellen Ambassadeur te noemen en wordt tijdens een speciaal evenement in de schijnwerpers gezet. Alle overige genomineerde bedrijven ontvangen het diploma van Trends Gazelle 2024.

Uitreiking
We kijken vol verwachting uit naar de prijsuitreiking op 06/03/2024, waar de winnaar van de Trends Gazellen voor de provincie Antwerpen bekend wordt gemaakt.

Een grote dankjewel!
Deze nominatie zou niet mogelijk zijn geweest zonder het vertrouwen en de toewijding van onze medewerkers, klanten en leveranciers. Daarom willen we iedereen bedanken voor het gestelde vertrouwen en het harde werk in de afgelopen jaren!

Perscontact
Wendy Dierckx – wd@thebelgian.com

Wendy Dierckx

11 januari 2024

trends-gazellen-2024-nl-genomineerd-2024-01.jpg